Mən müxtəlif onlayn xidmətlərdə uzun müddət
Axşamınız xeyir, hər kəsə! Mən müxtəlif onlayn xidmətlərdə uzun müddət qeydiyyatda olmuşam və bir nəticəyə gəlmişəm – yaxşı platforma istifadəçinin vaxtını qənaət etməlidir. Yəni, bütün əməliyyatlar sadə, aydın və sürətli olmalıdır. Təəssüf ki, bəzi saytlar bu prinsipi unudur. Azərbaycanda istifadəçi rahatlığını ön planda tutan platformalar barədə nə düşünürsünüz? Öz təcrübənizi bölüşsəniz, minnətdar olaram.
9 Views

Keçən həftə sonu çox maraqlı bir hadisə baş verdi. Dostumla kafedə oturmuşduq, söhbət edirdik. Birdən o, telefonunu çıxarıb mənə bir səhifə göstərdi və dedi: "Buna bax, çox maraqlıdır". Mən maraqla baxdım və gördüklərim məni təəccübləndirdi. Həmin səhifə idi. O, bu platformanı bir neçə gündür istifadə etdiyini və çox məmnun qaldığını söylədi. Mən də evə qayıdıb dərhal açıb baxmaq qərarına gəldim. Və həqiqətən, bu sayt məni heyran etdi. Dizayn o qədər müasir və zövqlüdür ki, sanki qarşımda bir sənət əsəri dayanır. Amma ən əsası burda məzmun çox keyfiyyətlidir. Mən bu platformanı araşdırdıqca anladım ki, bura həqiqətən də vaxta dəyər. O, nəinki vaxtınızı səmərəli keçirməyə kömək edir, həm də sizə yeni perspektivlər açır. Bu gün mən artıq bu platformanı müntəzəm ziyarət edirəm. Hər dəfə orada yeni bir şey kəşf edirəm. Və bu məni həmişə sevindirir. Düşünürəm ki, yaxşı dostların sayəsində gözəl kəşflər etmək olar.