top of page

Kiln Sauna Group

Public·19 members

Жіночий трикотаж від українського бренду

Декілька днів тому вирішила оновити гардероб і зрозуміла, що мені бракує якісного жіночого трикотажу для щоденного носіння. Хочеться знайти светри або в’язані речі, які будуть універсальними та підійдуть і під джинси, і під сукню. Переглядала різні онлайн магазини, але складно зорієнтуватись, де саме представлений український виробник із власним стилем. Для мене важливо, щоб були чіткі фото та зрозумілий поділ на категорії, бо не люблю довго шукати потрібну модель. Також звертаю увагу на опис тканин, щоб було зазначено склад матеріалів. Можливо хтось вже замовляв трикотаж саме від українського бренду і може поділитись досвідом.

15 Views

Нещодавно я шукала щось подібне і натрапила на каталог бренду 25 Union, де є окрема категорія з трикотажем та светрами. Мені сподобалось, що сайт структурований і можна швидко перейти до потрібного розділу без зайвої плутанини. У категоріях представлені плаття, светри та інші позиції, і в описах вказані матеріали, зокрема бавовна та віскоза. Я звернула увагу саме на жіночий трикотаж 25 Union, бо там добре видно моделі на фото і легко зрозуміти фасон. Також на сайті є сторінка про бренд із зазначенням року заснування та інформацією про власне виробництво. Перед замовленням я переглянула розділ із відгуками, щоб краще зрозуміти враження покупців. Загалом процес перегляду каталогу був доволі зручним.

CONTACT US

WHATSAPP
+447418381313

EMAIL
hello@kilnsauna.com

We are a small team often working at the sauna so please allow a few hours for an email reply.

CANCELLATION & REFUNDS

You can cancel or reschedule yourself by logging into
> My Account
> My Bookings

Cancellations
are eligible for a
Credit Code or Refund
until 72 Hours

before the start of your session

Reschedule
until 24 Hours

beforethe start of your session